Om oss

Långsiktighet

Med fokus på kvalitet hjälper vi dig hela vägen från bolagsbildning och affärsplan till bokslut och årsredovisning.

Vi arbetar kontinuerligt med att hålla oss uppdaterade kring lagar och regler som ofta ändras och påverkar ditt företagande.

Vi vet att förtroende byggs upp över tid och därför månar vi om att bygga upp långsiktiga och varaktiga relationer med våra kunder.

Filosofi

En stark vilja av att ligga i framkant och att ge våra kunder möjligheten att vara uppdaterade i realtid kring bolagets ekonomi har gjort att vi valt att arbeta i ett molnbaserat redovisnings- och affärssystem.

Det gör att du ständigt har åtkomst till all information kring ditt företags ekonomi från en dator, en surfplatta eller din mobiltelefon. Med oss vet att du får den modernaste och tryggaste lösningen där du själv slipper IT-projekt och driftansvar.

Erfarenhet

Vi har gedigen erfarenhet av redovisning och företagsutveckling inom ett flertal affärsområden för både medelstora och lite mindre verksamheter. Exempel på branscher som vi arbetar med är tillverkning, service, transport, utställning, fastigheter, finans och internationell handel. Bland våra kunder finns allt från det nystartade enmansföretaget till nationella koncerner med upp till 30 anställda.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg som kund hos oss, att vi tillsammans fokuserar på de ekonomiska mål du har och hittar vägen dit.

Vi tycker det är genuint roligt att finna lösningar och rutiner som skapar de rätta förutsättningarna för en långsiktig utveckling och lönsamhet i ditt företag.

Prisvärt

Förutom en säker och tillgänglig ekonomifunktion erbjuder våra tjänster ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till att anställa egen ekonomipersonal.

Som kund hos oss har du alltid tillgång till specialistkompetens, samtidigt som du har en egen kontaktperson som dessutom är ansvarig för just dina böcker och ditt företags hela konto. Du slipper utgifter för personalhantering och utbildning och kan när som helst öka eller minska dina engagemang med oss. Vi är det perfekta alternativet för företag i förändring, oavsett om det handlar om tillväxt eller konsolidering.

Genom att anlita oss får du hela tiden en skräddarsydd funktion och därmed mycket mer för pengarna.

Så tycker våra kunder

Tentia var den perfekta lösningen för oss när vi började växa ur vår befintliga struktur. De skapade nödvändiga rutiner för både verifikationshantering och fakturering och som VD fick jag tid till att kunna ägna mig åt kunderna istället. Jag har inte bara sparat tid utan också fått en ordentlig kvalitet i allt som rör företagets finanser vilket uppskattas av både personal, kunder och banken. Detta hade aldrig varit möjligt utan den stöttning och professionella hjälp jag fått från Tentia.

Magnus Lange - VD

Vi är en mindre företagsgrupp i stark tillväxt. Tentia ger mig möjlighet att fokusera på bolagets kärnverksamhet. Vi får tillgång till all nödvändig kompetens och all funktionalitet – precis som ett mycket större företag med en ”komplett” egen ekonomiavdelning. Vår ekonomi är alltid uppdaterad och informationen är lättillgänglig. Detta skapar trygghet för oss genom ordning och reda.

Peter Fredriksson - VD